Català | Castellano

Pares

Pares

"La raó d'ésser de Pallars és ajudar als pares en la seva tasca formativa en un àmbit: el temps de lleure.

Els pares són els principals protagonistes en l'educació i Pallars és el complement ideal.

Pallars ofereix un ventall ampi d'activitats per a les mares de les associades. També organitza activitats familiars com excursions, sopars, col·loquis, cinefòrum, tertúlies, reunions.etc

Activitats familiars.


Per a rebre informació periòdica sobre les novetats de Associació Pallars Club Juvenil subscriu-te a la nostra llista de correu.

Si, he llegit i acceptat les condicions de l'AVÍS LEGAL


Per a donar-vos de baixa de la base de dades heu d'introduir el vostre correu electrònic. En breu ens posarem en contacte amb vosaltres per a confirmar la baixa.
* Camps obligatoris


L'Associació Pallars Club Juvenil respecta el dret de privacitat a tota la seva web amb l'objectiu de defendre els principis de protecció de dades personals dels seus usuaris. Les dades proporcionades per els usuaris a Associació Pallars Club Juvenil seran inclosos en un fitxer automatitzat. Els usuaris tenen dret a accedir a aquest fitxer i rectificar o cancel·lar les seves dades segons la Llei Orgànica de Protecció de dades, adreçant-se a info@clubpallars.org . En cap cas es destinaran les seves dades a altres fins diferents dels que apareixen en aquesta web ni es cediran a tercers.